Mobirise

SHOWER

Det finns fyra olika shower att välja på. En nittiominutersshow, en entimmesshow, en entimmes tankeläsningsshow samt en entimmes "seansshow". Vi kan också skräddarsy shower så att de passar era behov.

Nittiominutersshowen

Detta är en show med scenillusioner och vanligt trolleri kombinerat. Åskådare bjuds upp på scen för att deltaga i en del av mysterierna.

Entimmesshowen

Entimmesshowen är baserad på Nittiominutersshowen men fokuserar på illusioner som tar mindre plats. För mer information ber vi er kontakta oss på kontaktsidan.

Entimmes Tankeläsningsshow

Mentalism eller tankeläsning är väldigt populärt idag. Tänk dig att någon kan läsa dina tankar, förutsäga framtiden eller se vad som hänt i det förflutna. Johnny DeVille är en underhållande mentalist som kommer att ge dig en upplevelse för livet.

Entimmes Seans & Spökföreställning

Johnny erbjuder också en entimmes seans där "spöken" och "andar" manifesterar sig. Berättelser om det övernaturliga och ockulta väver samman manifestationer och händelser som inte går att förklara med de fem sinnena. Endast mindre grupper om 8 - 10 personer åt gången. Dessa föreställningar äger rum i ert hem där inget kan prepareras och förberedas I förväg.

DeVille Magic

Där Magi Blir Verklighet