free web templates

PROFIL

Johnny DeVille startade sin magiska karriär vid fem års ålder. Hans morfar visade honom ett trolleritrick och för en liten pojke på fem år så var det en helt otrolig sak. Från den dagen så visste Johnny vad han skulle göra med sitt liv. 

Han försökte trolla med allt han kunde hitta i huset. Kort, bollar, tejp och sax, pennor och suddgummin och även spik och skruvar blev till trollerirekvisita. Samma år, på julafton, hittade Johnny en trollerilåda under julgranen. Han blev helt exalterad, nu skulle han bli en magiker som de på TV. Mark Wilson och den vackra Nani Darnell var de första illusionister han såg på tv, sen kom Doug Henning och David Copperfield. Han såg alla magiker på TV han kunde och försökte göra alla de otroliga saker som han såg dem göra.

Varje födelsedag och jul fick han en ny trollerilåda. Han nästan grät av glädje när han öppnade sina julklappar och såg innehållet. I början av tonåren ficka han en hel kass full med serietidningar av sin mammas arbetskamrat. Han började genast läsa en av dem och när han kom till mitten var där en annons som fångade hans intresse. Det var från en trolleributik.

Och så blev det, den lille pojken började spendera sin månadspeng på trolleritricks och därifrån eskalerade det. Idag både bygger och uppträder Johnny med sin illusionsshow för publik som vill ha det där lilla extra.

DeVille Magic

Där Magi Blir Verklighet