website creation software

2018-06-07

Då var det ljussättning på tapeten ett tag framöver. Jag skaffade en ny komplett ljusanläggning i augusti /september 2017 och nu håller jag på och ljussätter showen. En massa scener med olika färger och rörelsemönster ska kombineras till en färdig ljusshow. Enganska jobbig men samtidigt kul och lärorik process. Jag införskaffade ett program till datorn där jag kan styra alla ljusfixturerna. Det tog lite tid att lära sig men det var värt det, helt kart. Det ger showen ett proffsigare intryck plus att det blir lättare att skapa olika stämningar i kombination med musik.

Jag räknar med att det tar ett par veckor att få klart ljuset plus ett parillusioner som ska färdigställas. DÅ ska jag taen välförtjänt paus. Ska fira att jag är färdig med showen. 

Sen kommer den roliga biten, allt ska övas in till ljus, rök och musik. ytterligare ett par veckor där men nu kan jag iallafall se horisonten och det är helt underbart. Det har tagit mig nästan tre år att komma dit jag är nu med showen nu. Mycket har lagts till och tagits bort men jag tror att just nu så är den bra som den är. De som sett numrena har gillat dem och velat se mer. Härlig känsla. Den kan jag leva länge på...

DeVille Magic

Där Magi Blir Verklighet