one page site templates

2018-05-15

Det är ett bra tag sen planeringen av showen blev klar, ungefär ett år sen. Sen var det dags att börja bygga på all rekvisita som skulle vara med. Det blev ett par turer till både Biltema och Hornbach. Där dök jag i hyllorna i jakten på material som jag behövde till de olika typer av rekvisita som jag skulle konstruera. Det var en kul upplevelse men samtidigt ganska häktiskt. Det blev ett flackande fram och tillbaka mellan byggvaruhus och hobbybutiker. Men skam den som ger sig heter det ju. Ett par gånger har jag varit på väg att göra det, ge upp, det kändes som det inte var meningen att jag skulle bli klar med sakerna. Men det var bara att bita i det sura äpplet, ta tjuren vid hornen, bita sig i tungan och sätta igång med projektet. Jag jobbade nästan dygnet runt ett tag och jag kände hur stressen samlade sig i kroppen.

Idag är de flesta sakerna klara. Lite finslipning på ett par av dem och sen får man belöningen när man är klar i form av ett "lyckorus" som fyller en till bredden.

Jag kommer att lägga ut bilder på all rekvisita jag byggt och som kommer att användas i showen. Så titta in med jämna mellanrum så får du se hur allt ser ut i färdigt skick.


DeVille Magic

Där Magi Blir Verklighet